Ze srdce

Ze srdce

Anotace: trošku starší

Ty jsi moje štěstíčko,
jen ty mi dokážeš udělat radost,
miluji tě zlatíčko,
nikdy tě nemám dost.

Nejvíc tě miluji,
i když se znova nepohodneme,
jedou se tomu zasmějeme,
pak na to snad zapomeneme.

Hrozně bolí chvíli bez tebe být,
bez tebe nedokážu žít.
Je slast vedle sebe tě mít,
jen s tebou svůj život žít.
Nejen o tobě snít.

Každá chvíle bez tebe bolí mě moc,
to je (skoro) každou noc.

Když tě vedle sebe mám,
jenom se rozplývám.
společně je dobře nám,
jsi to nejhezčí, nejmilejší a nejlepší co mám.
dokonce co znám.

Tají se mi dech,
když cítím tě na svých rtech.
Z mého srdíčka už není plech,
jsi moje světlo ve všech,
i těch nejtemnějších dnech
Autor Naibsel, 07.04.2010
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí