Slunce

Slunce

Anotace: Láska jako den slunce

Sbírka: Lukinikitičenko

Já už mám jen prázdné nitro,
tak prázdné jak časné jitro.
Kde nikde nikdo není
a naplní se až po rozednění.

Až vyjde slunce na nebe
a prozáří celou zem.
Já budu myslet na tebe,
že ty tu jsi a já tu jsem.

To teplo žáru tvého srdce
roztaje můj led, co v sobě mám.
A bude hřát tak prudce,
že vím, že nebudu sám.

Jen bojím se, až přijde večer
a slunce půjde spát.
Tak budu sám a prosit, klečet,
že nemám své srdce komu dát.
Autor lukinikitičenko, 07.04.2010
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebóóój:-)

08.04.2010 07:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí