Touha

Touha

Anotace: psal jsem to při pohledu na ni...

Rmoutíš mé srdce,
A ty to víš
Na mé srdce,
Se však neohlížíš.

Tvůj hlas zvoní mi v uších,
Jako zpěv.
Když vidím tvou jiskru v oku,
Pohltí mě hněv.

Při tvém doteku,
Vře mi krev.
Srdce mi buší,
Zrychluje se dech.

Andělé vytesali,
tvou tvář.
Jak ze zlata,
Vlasy máš.

Toužím po tobě stále víc,
A ty to víš.
Na mé srdce,
Se však neohlížíš.

Proč zrovna já,
Tak blízký ti.
Zároveň vzdálený,
Mám pokoušet ta muka.
Autor Happyvoves, 08.04.2010
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí