Kde je láska?

Kde je láska?

Anotace: ***

Denní světlo v tvých očích
Temnota to jsem já bez tebe
Svit měsíce je příliš krásný
Chci jen držet svou lásku
Aby nemohla uniknout
Nechci žádné smutky
Chci jen vědět
Kde je láska?
V každé duze po dešti?
Ve větru prohánějícím se v korunách stromů?
V noční obloze,luně,hvězdách?
V hlubinách oceánu?
Jak jsi mohla říct že je pryč?
Autor Final, 08.04.2010
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo lásku hledá zklamaný zůstane...
Láska se najít nedá...
Musí se čekat až sama zaplane...

12.04.2010 13:17:00 | Izza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí