Jak ti říct.

Jak ti říct.

Anotace: Jsem příliš slabý. A i když ti to prozradím stejně to nic nezmění:/

Víš co cítím a že už to nemůžu dál skrývat...
Zkoušel jsem ti říct co cítím
Zkoušel jsem ti to říct, ale jsem moc slabý
Slova nepřicházejí lehce
Když jsi nablízku, úplně se třesu

Dívám se na Tebe, když se usmíváš
Dívám se na Tebe, když pláčeš
A stále nerozumím
Nemůžu najít způsob jak ti říct

Přál bych si být Tvou láskou
Přál bych si, aby jsi byla má
Z Lásky mám ty pocity
Které nemůžu skrýt

Neutíkej pryč
Je tu hodně věcí, které ti chci říct
nezáleží na tom, jak to skončí
Snad mě obejmeš když Ti to řeknu....

Potřebuju zázrak
Vše co potřebuju jsi Ty
Potřebuju Ti dát svoji lásku
Vše co potřebuji jsi Ty


Být Tvojí láskou
Být ten jediný.
Dovol mi být Tvou láskou
Dovol mi být tvým jediným

Autor Mausik, 09.04.2010
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucy Susan, Vanilková Ninja, ilona, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí