Vymazat z paměti

Vymazat z paměti

Anotace: qp db

Můžu roztrhat papír s Tvojí adresou,
můžu doufat, že Tvé jméno ptáci odnesou.

Můžu spálit Tvoje fotky,
a z koberce Tvé vlasů smotky
vytrhat.
Můžu si sny o někom jiném
nalhávat.

Můžu chtít zapomenout
Tvoje polibky,
v srdci mi na ně stejně zůstanou
ze vzpomínek střípky.

Já vím, je to nemožné
zapomenout na vše
a bylo by bezbožné
zabíjet takhle Lásky naše...

A jak už to bývá,
odvahy moc nezbývá,
nenechám Tě přece, Lásko,
nenechám Tě umřít zaživa!
Autor A'tuin, 09.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezoufej...

20.04.2010 23:55:00 | Bíša

To né,to nenech!:-)

09.04.2010 20:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí