y=x

y=x

Anotace: Poslední básnička v sekci láska ... zklamání

Člověk pozná lásku, když o ní přijde
málokdy se stane, že někomu vyjde
být milován a milovat
svou lásku hrdě pylovat.
Ať láska kvete jako růže,
ale co s tím člověk zmůže?
Láska utíká jak řeky proud,
až k samému počátku musím plout.
Můj boj je předem prohraný,
tvý řeči jsou už trochu ohraný.
Tak mlč! A poslouchej mě chvíli,
ubíráš mi jenom síly.
Já umírám a nechci žít,
aspoň něco můžu - SNÍT.
Autor ARAKAIN, 10.04.2010
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí