Zachránce

Zachránce

Anotace: zas nuda

Jak myslíš ty můj zachránče,
oř tvůj bílí musí být,
abys mě mohl vysvobodit.
Doufám že pak už bez pláče,
objedeme moří pár,
však moře jsou tak daleko,
neboj nějaká z nich znám.
Já básně skládám bezmezně
pro osobu tvou,
jen přečti si je zachránče
ty verše tvé jen jsou.
Doufám však jen v hádankách,
že odepíšeš veršů pár,
těch veršů krásných bez pochyb,
jen lásku prosím projev v nich.
Autor Duploxxx, 10.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)...

11.04.2010 17:01:00 | Duploxxx

..a bílý oř už míří k vám,
něhou a láskou se sklání k vám,
své dámě, paní svého srdce..

10.04.2010 11:38:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí