Láska nestačí..

Láska nestačí..

Anotace: Někdy jen ta láska nestačí.. Musí být i něco víc ale co?

Můžu být dobrý rváč,
Můžu být skvělý hráč,
Můžu sílu a vůli mít..
Můžu kterou chci mít..

Ale stále o tobě musím,
jen snít..
Nespím jen svůj žal,
pitím utápím..
Po nocích vzlykám,
a slzám propadám..

Stále jsi mého srdce paní,
ale tvé už získal někdo jiný.

Tak proč žít bez tebe,
nedokážu?
Volám tvé jméno,
a slyším jen ticho.

Dal bych ti vše zemřel,
jen abys byla mou paní..

Miluji tě marně čekám..

Protože vím že zde jen láska nestačí..
Autor Mausik, 11.04.2010
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí