ČEKÁNÍ V PODHRADÍ

ČEKÁNÍ V PODHRADÍ

Anotace: věnováno Bibince báseň napsaná na zadaná slova:čekání,podhradí,zatmění,vlnka

ČEKÁNÍ V PODHRADÍ

Jak nevěstina slza padla na mne vločka,
já sám, kleče v podhradí, čekám na Tebe,
prý kdo si počká-ten se dočká,
vždyť jednomu tak nevadí ani ponížení,
když má vstoupit na nebe!

Doufání je květina co zatmění
změní na naději a čas je ta vlnka
co do kořenů brnká-a Ty víš-
že vykvete ještě dnes, nejpozději.

A tak sám klečím v podhradí-nespěchej,
mě nevadí to čekání, když vím,
že si jednou povšimneš-pokyneš-
a já se napřímím!
Autor Houda, 12.04.2010
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, harmony, zenge, divoska_jaja, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, pane.

12.04.2010 16:50:00 | Psavec

moc pěkné věnování ST

12.04.2010 05:22:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí