Jak vznikne verš...

Jak vznikne verš...

Anotace: Stručné schrnutí 4 krásných měsíců :)

Jak vznikne verš?
To Ti povín než,
uslyším Tvé ahoj,
já jsem Míša.
Už tenkrát začala se psát,
naše knížka.

S první kapitolou
začala se rychle plnit.
Listy plné básní jsou.
Však se nemusíme nikam honit.

Jako moře kapkami deště,
hodně stránek zaplníme ještě.
Budem tu stát v sluné dny,
ale když prší jsme to my.

Pod peřinou schování do tmy.
Poznávat se a šeptat si své sny.
Jsme králíci, co spí až ráno.
A na večer máme ustláno.

Těším se na to co z toho bude.
Další kapitoly a kde budem všude.
Zavolám do nebe a s radostí povim,
dnes vydáváme další měsíc našich milostných novin.
Autor Richie12, 12.04.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme králíci, co spí až ráno.
A na večer máme ustláno.
***
úsměv*
st

12.04.2010 17:22:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí