Papírová růže

Papírová růže

Anotace: :)

Nejsem papírová růže,co vystřelíš si na pouti.
Mám jedno srdce,dva nápadníky,co perou se,jak kohouti.
Nikdy nebudu květem,co zdobí tvojí klopu.
Jsem namyšlená bestie a když mám strach,tak kopu.
Bráním se,vrčím,cením zuby,to je můj sebezáchovný pud.
A taky falešná maska,co skrývá můj stud.
Nechcu tebe,nechcu jeho,nač ty dlouhé procesy?
Umím býti ostrá jak břitva bez sebemenší noblesy.
Nechcu tebe,frajera,co je jenom loutka.
Já toužím po klukovi,co ho ráno potkávám,co má oči floutka.
A nevinný úsměv,co posílá světu.
Toho,co přivoní k životu s radostí,jak k nejhezčímu květu.
Chcu být jiskra,co přeskočí..
Když dívám se mu do očí...
Jen jeho chcu blízko mít
Autor Rootness, 12.04.2010
Přečteno 439x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, PPetrushka, Juraj Hrom, Patrik Mališ, Eru Alonnar, Isquieasuus, CULIKATÁ, honnnzik, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, nejdůležitější je se rozhodnout..

17.05.2010 05:47:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí