Kvůli tobě

Kvůli tobě

Anotace: Neusnu, nevstanu, nežiji... Kvůli ní

Jsou 2 ráno,
nemůžu spát,
kvůli tobě!

Je čas vstávat,
nemůžu vstát,
kvůli tobě!

Chci jíst, nemám hlad,
chci jít, musím stát,
chci něco říct, nevím jak.

Nemůžu tě vinit z toho,
jak jsi hezká,
nemůžeš za to, to mé oči
tě vidí tak krásnou.

Jak jsi mě mohla tak uchvátit,
že nemůžu ani žít,
kvůli tobě!
Autor Vallery, 13.04.2010
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedna hodina ráno, nespím
žiji jen pro svou duši, ne pro sebe
nedovol ztratit ji...spas je...

14.04.2010 00:48:00 | Mikko Johannes Antero Haaveilija

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí