mlaDost

mlaDost

Anotace: slovo o milosti

Mám chuť pít z duhy

hrát se ti ve tvých vlasech

dýchat ti na krk z nudy

smát se a utíkat ve snech



Mám chuť tě vidět, číst ti

stát v dešti, v centru Bretagne

cítit jak nebe pryští

recitovat ti z očí, ze dlaně



Mám chuť přivonět ti, utrhnout

šimrat tě řasami na líci

tisknout tě, nemoct se hnout

broukat ti, když ležíš spící



---

Vidím tě jak se strojíš

podvazky na vrásky z lásky

i přes mé chutě se bojíš

že nezodpovím Tvé otázky
Autor Mladý pán P., 19.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, klara07, Romana Šamanka Ladyloba, susana načeva, Sidonie89, labuť, Martin_Zek, zenge, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

19.04.2010 14:47:55 LadyLoba:
Mé oblíbené zkracování

Mám chuť pít
Mám chuť vidět
Mám chuť přivonět

(To mám ale chutě!)
:-)

Nechám si však zajít chuť,
raději ani nepozvu Tě

26.04.2010 14:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Nádherná,moc mne oslovila!!!

20.04.2010 17:46:00 | susana načeva

Dekuji, Culikata ;)

19.04.2010 20:03:00 | Mladý pán P.

Krásná!Moc se Ti povedla.

19.04.2010 19:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí