Potkala jsem tě ...

Potkala jsem tě ...

Anotace: ... ve snu?

Potkala jsem tě...

Smála jsi se na mě,
ale já tvůj úsměv neopětovala,
objala jsi mě,
ale já jen stála,
řekla jsi, že mě miluješ,
ale já jen mlčela.

Snažila jsi se mě políbit,
ale já ti polibek nevrátila
a tak jsi odešla a zapomněla na mě,
ale já tam stále stála.
Stála jsem, ochromena láskou k tobě,
neschopna pohybu či slova.
Autor Vallery, 19.04.2010
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí