Jsme rozehraná partie

Jsme rozehraná partie

Anotace: Když jsou čtyři v kruhu a pouze dva o tom ví...

Jsme rozehraná partie
čtyřúhelník v kruhu naděje.

Roztoč tím kruhem ohnivým,
já propojím své tělo s tvým.
Roztoč vábivou spirálou a
rozlušti n´tou naší neznámou.

Ať žlutou kartu třeba dostanem,
spojíme myšlenku noci s novým dnem
...a vše, o čem si krásně píšem,
reálně proměníme v další příště.
Autor Dekadence, 23.04.2010
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: jiljovský, Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí