Tančící nad propastí

Tančící nad propastí

Anotace: Inspirováno plavbou Atlantickým oceánem

Vlny, co houpou se proti proudu
po naší cestě do pekel,
až my dva budeme spolu,
jakobychom moře rozbili.

Na tisíc stříbrných dílů,
na kusy zářící
řekněme nevyřčené
do hlasů šeptavých.
Zavolej kmotřičku vílu!

Na cestě,
co není vykládaná zlatem
a množstvím lístků z růže,
vlastně je vystlána trny
a ostrými kameny,
co probodávají naše duše.

Neměli bychom být spolu, ale můžeme být bez sebe?
Autor Twinx, 23.04.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí