Dům

Dům

Anotace: nestalo se

Byla láska a velké plány
přišly děti a stavěli jsme dům
pak řešily se první šrámy
které vedou k rozvodům

práce půjčky a času málo
Ani na lásku ani na usmání
a často se nám zdálo
že se štěstí poodklání

na baráku tolik práce
a ty už spáváš u jiné
vše nehotové začínáš už kácet
a všechno se to rozplyne

už nechci krásný dům
a krásnou zahradu
už se směju velkým snům
jež považuji za zradu
Autor Akyš, 25.04.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí