Cítím

Cítím

Anotace: Pocity k milované dívce

Ráno mám rád Slunce
jež vstává nad obzor,
jen pozdvihnu své ruce
nedbaje řevu: „Pozor!“

Myslívám na Tebe,
růžový květe,
v zádech mne zebe
zaslechnu-li Tě.

Přes den jak mátoha,
snažím se o cosi,
a přesto těším se,
jak napíšeme si.

Tvá krásná slova
přírodou utkána
vnímám jak nezbeda,
který je přikován.

Každý den těším se,
co přijde dále,
naštěstí hlídá mě
magické pole.
Autor štěky, 25.04.2010
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí