Zeď

Zeď

Anotace: je mi jedno, jestli je ta básnička dobrá nebo ne, já ti chci jen říct, že ani netušíš, jak moc jsi mi pomohla, jak moc jsi pomohla to překonat...

Snažím se ti přes zeď
Odezírat ze rtů
A z očí číst všechno,
Cos nikdy neřekla.

Tolik jsem ti ublížila.

Tehdy jsem nehybně ležela,
Všichni kolem brečeli
A já jen mlčela.

Pak zapípal mobil
A tvoje sms vypustila přehradu
Vzteku, lítosti
A neuvěřitelné vděčnosti.
Hodiny záchvatu pláče.

Tys mě nezatratila.

Vycházím z tvého pokoje
A němě si nadávám.
Vím, že o některých věcech
Prostě nemluvíme,
Ale o tomhle bych
Tolik (ne)chtěla.

Už tři roky se mi v hlavě
Skládají stovky omluv,
I když vím,
Že nebude stačit ani jediná.

A přesto všechno svítí věta,
Kterou ti chci říct víc než cokoliv,
Mám tě tolik ráda, segra.
Autor fuu, 25.04.2010
Přečteno 368x
Tipy 14
Poslední tipující: boruvka175, Isquieasuus, Akura, Mraveneček, Maro Deives, Denael, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky řečeno...
Pokud to nečetla pohleď jí do očí a hrdě řekni tato slova, když nepochopí udělej to znova!
Jestli pro Tebe opravdu tolik znamená..

07.10.2011 01:19:00 | Eris Greensun

doufám, že to sestra viděla a odpustila

27.04.2010 15:50:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí