....štěstí....

....štěstí....

Anotace: .....

Slib,že plakat nebudeš,
až se Tvůj životní sen
rozbije na střepy,
seber ho a začni znova,
vždyť střepy znamenají ŠTĚSTÍ!!!

Ber vše,co ti život dá,
štěstí, žal i lásku,
vždyť život je jen karneval,
kde stokrát měníš masku.

Až potkáš toho,
kdo ti ublížil, usměj se,
ať nepozná,
jak moc to bolelo.

A na konec něco o citu v srdci.......

Anděl to nazývá slastí,
ďábel pastí
a my lidé ta cházka
říkáme tomu LÁSKA!
Autor Julia, 20.12.2005
Přečteno 738x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi moc.

22.07.2006 11:11:00 | s.e.n

znám ty citáty :) pěkný

25.01.2006 20:56:00 | DiXak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí