Slzy jazyka

Slzy jazyka

Anotace: Tuto básničku jsem věnovala člověku, na kterém mi velice záleží a je jedna z mých nejoblíbenějších.

Má ústa chtějí mluvit o nás dvou,
Chtějí i křičet tvé jméno do všech stran.
Pořád sní o tom, jak hlasitě řvou,
A přitom není ani kousek z nich potrestán.

A na jazyku lepí se mi ,,Miluji Fífánka“
To slovo chce mermomocí ven.
Nastává však taková menší hádanka,
Zda bys tím nebyl už otráven.

Koušu se do rtů avšak ,,Milu“ už se ven dere,
Snažím se tomu mermomocí zabránit.
Zub s dolním rtem se krvelačně pere,
Nevím, jestli to můžu ještě nějak zachránit.

Zkusím něco,ruka se mi sice trochu klepe,
Ale žžž a šmik nenapadá mě jiné řešení.
Holt budu tedy slepě důvěřovat paní izolepě,
V zrcadle mám malinko větší výraz zděšení.

A tak na izolepu stékají slzy z očí,které ovšem patří jazyku
Autor RISCH, 26.04.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí