Vražedná Romance

Vražedná Romance

Anotace: Zpověď mojí duše slovy bez rýmu..

Vražedná Romance

Jednou přišla noc a vzala mé světlo
Mateřská péče
Změnila se v posměch vran
Jsem vyhnanec
Který pluje mořem lží

Bez břehu, bez místa ke snění
Již pro mě není místo ve věčnosti
Stále má duše touží
Po dotyku bílých křídel země
Po šeptání divočiny

Jednou přišla noc a vzala mé jméno
Vražedná Romance
Její hra se rozpadá a já jsem pěšák
Procházím zemí spálenou od mých slz
Nevědomky
Autor Nighty, 26.04.2010
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, ta.cupka, Romana Šamanka Ladyloba, Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí