Věřím

Věřím

Anotace: ***

Nikdo nás nechce vidět spolu
nikdo nám nic nedopřeje
ale na tom nezáleží
protože my budeme bojovat
muži ti stále nadbíhají
za mnou se točí ženy
ale my nepodlehneme
a vydržíme veškeré nástrahy
všichni nám hazí klacky pod nohy
snaží se nás odtrhnout
nevěří že něco takového existuje
že naše pouto nelze roztrhnout
bojujeme proti všem
ve dne v noci se snažíme
věřím že to dokážeme
a uchráníme to nejdůležitější
....LÁSKU....
Autor Final, 27.04.2010
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Koza, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli chceš něco spoutat
pak to imho není láska, ale lpění

tolik lidi kolem,
nedivím se, že pak pění

opravdová láska sdílí :)
držím palce

ať se dostanete
tam kde vaše cesty cílí

27.04.2010 17:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí