Počujem..

Počujem..

Anotace: .. Slnko

Hádaj, čo viem
hru na ´áno-nie´ hrajme
obaja mlčíme
nuž si doprajme
jednoslabičných slov
minimum aspoň
mám zmĺknuť nadobro
- byť tichý blázon?

To nie
ak nechceš hrať
utečiem k Slnku
rozosciluje mi
každučkú bunku
miliónmi frekvencií
subakustiky
solárna tvár nemá
Tvoje zlozvyky
primúdro zovretých pier
v nemom kŕči
L-NU Diagram rozsah vĺn určí
ak ´áno´ šepneš
sluch má rezonancií
v ušiach stá..

.. tvár
v očiach pár
sĺz uvítacích
Autor Petbab, 28.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Psavec, sophia92, Kara Lee Exl, Mbonita, enigman, CULIKATÁ, labuť, Lota, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

´..´áno´..

02.05.2010 15:02:00 | Elza511

..aj ja počujem a vnímám krásnou slovenštinu...:-)

28.04.2010 17:14:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí