Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: *City v minulosti*

Chybíš mi..

Dnem i Nocí..

Myslím.
Brečím..
Trpím.

Umírám..

Láska k tobě zabijí mě.
Život bez tebe nejde..

Vrať se prosím ke mně.
Splním každé přání..

Nikdy nepustím..
Jsi mého srdce paní..

Lásko dej mi poslední šanci..
Upřímně jen tebe miluji ..

Navždy..

Autor Mausik, 28.04.2010
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Maranatha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale co když je ta pravá láska jen z jedné strany??

28.04.2010 23:50:00 | Mausik

pravá láska si od nás, lidí, zaslouží vždy další šanci..

28.04.2010 20:08:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí