Tvoje zrcadlo

Tvoje zrcadlo

Anotace: Myslím, že skoro každá ženská takhle jednou uvažovala...

Přemýšlím, jak nechat si kousek Tebe,
I když vím, že už se mi nevrátíš.
Z mých plánů mě sice trochu zebe,
Ale mám svou malou tajnou skrýš.

Trochu jsem ti zatajila,
Že mi došly prášky...
Že další si už nekoupila,
Tvůj syn se dočká brášky.

A až mi mé bábetko nebudou moci vzít,
Možná ti o něm povím.
Jen já ho budu navždy mít,
Nyní si v bříšku hoví.

Až se sestřička zeptá na otcovo jméno,
Řeknu že nevím,že je s jinou ženou...

Tak se mi zrodíš ty a budeš můj navždy,
I když v trochu jiné podobě.
Matka samoživitelka-řekne si každý,
My však nebudem žít v chudobě.

A kdyby se náhodou na tebe někdy Lexík ptal,
I tohle už mě napadlo.
Řeknu mu,kdo jsi a žes mu sice život dal,
Já ti ale nedám Tvoje zrcadlo.
Autor RISCH, 30.04.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lpění, chtění, pomstychtivost?
a malý človíček si to odnese?

možná exisuji ženy, co tak uvažují,
já však takovým úvahám říkám "Ne!"

30.04.2010 11:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí