Zachraň mě

Zachraň mě

Anotace: ***

Když jsem s tebou
vše se zdá krásnější
teď už to vím
i nebe je s tebou modřejší

dnes to vidím jasně
my dva patříme k sobě
trápím se,když jsem bez tebe
je to těžké v této době

pojď ke mě a zachraň mě
strašně moc mi scházíš
pomalu den po dni
proč se pořád bráníš?

pojď ke mě a zachraň mě
bláznit z toho začínám
stále čekám a čekám
a na tebe vzpomínám
Autor Final, 01.05.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať Tě včas zachrání :-))

01.05.2010 14:09:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí