Jako poslední cigareta

Jako poslední cigareta

Anotace: se občas cítím...

Pivo zvětralé, zaseklá deska v gramofonu
takhle oddávám se vlažným tónům
a v roli smutných podvečerech
-šaty napůl oblečené.


Neumím číst mezi řádky,
stále stejně tam a zpátky.
Začni mluvit,prosím, jasně,
než to světlo ve mně zhasne.


Nostalgické chvíle mívám-
jako teď- pomalu dohořívám.
Utnul jsi mě jednou větou,
jsem sama sobě poslední cigaretou.
Autor Dekadence, 02.05.2010
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Dygi, jiljovský, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí