Nesmyslné jednání

Nesmyslné jednání

Anotace: ...

Marné lásky hledání
tu a tam mi hrůzu nahání,
leč lehce ji zahání
po nočních klubech toulání.

Občasné to selhání,
a pak trpké zklamání.
Na Godota čekání,
jak nesmyslné jednání.

Nový den, vstávání,
od srdce dostat kázání,
prý jen značně těžce se ubrání
letmým dotykům a líbání.
Autor Ssimca, 02.05.2010
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citům lásky neporučíš... asik taj jediné, co mě momentálně napadá.

08.05.2010 21:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí