Mých citů..

Mých citů..

Anotace: .. munici

Mých citů munici
nechci vystřílet
ze snů mě budící
- bdě pak zešílet

o Tobě budu snít
spát v popelnicích
odtud se táhne nit
hvězdy míjící

hedvábná, tenoučká
přímo od srdce
s pentlí snů přes očka
nebudu zdrcen

pozemskou tíží, hůř
víc a víc láskou
jejíž jed vlil se už
do mých snů s rajskou

Evou Ev věčitou
k zbláznění nahou
hrou srdcí spletitou
pod citů váhou

jsa kouzlem omámen
kousnu do nitky
udeřen o kámen
pozemský, břitký

s dlaněmi od krve
umýt se toužím
mé rty sůl sžírá ve
vlastních slz louži

nechte mě polykat
je, jako houba..
chtěl snění odvykat
teď pyká.. ten trouba
Autor Petbab, 03.05.2010
Přečteno 440x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Vanilková Ninja, Verena, enigman, isisleo, Simísek, Elza511, hašlerka, sophia92, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen tu munici rychle nevystřílej....zásoba je dobrá

04.05.2010 07:21:00 | Verena

ano*

03.05.2010 20:29:00 | Simísek

...srdce drásají Tvé verše...bolestně a přenádherně...jak jinak...ST

03.05.2010 20:27:00 | Elza511

líbí se mi :)

03.05.2010 11:06:00 | Gudula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí