Kocovina srdce

Kocovina srdce

Anotace: ...je to jen chemie!

Opilí láskou si přísaháme
-jen počkej až vystřízlivíš.
Kocovina jak rána do srdce
Ted přísaháš že
Láskou tim jedem
nikdy víc se neotrávíš.

Těžká jsou rána opilcova.
Infarkt duše
A každý slovo bolí

Poučíš se?

Závislost se těžce hojí.
Jehla citů
Zkouříš se ukřivděním.
Vajgl s úšklebkem zadupeš do země.

Bojuješ s jedem
Pokolikáté už?

Sladký víno vášně
Miláčku,jseš moje droga…
Šeptá Ti do vlasů.

Promin, zepomněla jsem jméno...

A ráno, zas Tě hlava bolí.
Autor urcite.me.neznas, 05.05.2010
Přečteno 408x
Tipy 13
Poslední tipující: Mary.Cocaine, Metcheque, Šerák, démon zatracení, Akura, Romana Šamanka Ladyloba, Tomáš Přidal, enigman, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle báseň je mi hodně blízká:D

02.09.2010 21:02:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí