Rozluštění začátku a konce

Rozluštění začátku a konce

Anotace: Najdi hádanku

Sbírka: Noční košilka

Rozluštění začátku a konce

Téměř ticho, prázdná stránka
kde básník začít má...
Vybrat místo, promyslet příběh
skrýt hádanky
Vyslovit poslání, jenž je jen pro anděly

Velikost leccos skrývá
hledej!
Spojené konce básní
čti!

Ukrutné tajné přání, jenž ani v hlavě není
natož v srdci
Jen ukázka nejschůdnější cesty
Aly my musíme navěky
trpět
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z krásné duše krásná báseň

17.05.2010 20:59:00 | aniger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí