Zůstat?

Zůstat?

Anotace: Být či nebýt, zůstat či odejít...

Chtěla bych zmizeti z očí kdekomu,
chtěla bych za sebou zatáhnout oponu.
Chtěla bych odejít, dokud ještě mohu,
chci však tu zůstat, jen kvůli jednomu.

Chtěla bych se na věky skrývat,
nechtěla bych se dávat poznat,
chtěla bych utéci beze všech ztrát,
však ne, kvůli tomu, který má mě rád.

A proto tu zůstávám dál každý den,
proto neskrývám se, neskrývá mě zem,
proto denně bojuji s nenadálým zlem,
proto jsem tady a žiju svůj sen.
Autor Dragoniana, 06.05.2010
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Patrik Mališ, F.i.L, CULIKATÁ, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní prácička!Moc se mi to líbí!:o)

08.05.2010 02:15:00 | Patrik Mališ

Pěkná...

06.05.2010 13:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí