hledam tvou lásku

hledam tvou lásku

Anotace: hledání lásky

Kudy chodím myslím jen na to,
kde tu svou lásku najdu,
a až přeci jednou ji najdu,
budu šťastná,
proto má představa je strašná.

Vidím Tě všech lidech na světe,
ale přitom myslím jen na Tebe.
Vím že to co k tobě cítím je upřímné,
asi proto miluji Tě.

Stále vzpomínám na tu tvou krásnou tvář,
která okouzlit měla by mě zas.
Byl by to dar,
avsak nevím co dál?
co počít si mám?
Autor gyross, 08.05.2010
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Javavia, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí