Čekání

Čekání

Anotace: modliba za anděla ...

Sbírka: Trocha poezie, co snad nezabije.

Čekám na svého anděla,
snad zachrání mě docela.
Já plakat bych už nechtěla.
a kdo ví co se mnou udělá.

V náruči smutek, v hlavě splín,
a východ ze tmy nevidím.
Ukrytá v nadějích, den plný bláznivin.
Ztracená v lásce tu jen tak šedivím
a ... čekám.
Autor kidmed, 10.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, aniger, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí