Laskání

Laskání

Anotace: ... co slétl z nebe na zem

Sbírka: Trocha poezie, co snad nezabije.

Dotkni se mé kůže
Dotkni se mého těla
Rozkvetu jak růže,
vždyť víš, že jsem tě chtěla.

Dotkni se mého jazyka
Dotkni se mé vůně
Můj do úst k tvému zavítá
a moje nitro stůně.

Dotkni se mně svým tělem
Dotkni se mě svou duší
Já milovat budu tě cele
a ke smutku budeme hluší.
Autor kidmed, 10.05.2010
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, aniger, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí