Nic dobrého

Nic dobrého

Anotace: ..............

Temnota a chlad
této květnové noci
vítr ze severu
k nám pomalu přichází
nebezpečí kolem nás
je skryto za zdmi
tohoto domu

déšť a bouře
blesky tančí kozáčka

jen má prázdnota
chybí mi
nahá dívka
přízrak
striga
démonka s pentagramem vyrytím
na svých zádech
čarodějnice z ostrova
plného čtyřlístků
slovanská divoženka

co by zahřívala
mé tělo
na pokraji propasti

vím
že šílenství mám v sobě
bez lásky
bez milování
sem vyprahlý
jak studna na poušti
prázdná láhev vína
vypitá před půlnocí

ztracená troska
zmatená sama v sobě
hledající útěchu
okouzlení tou jedinou
jejími stehny

jejím klínem
růžičkou v rozkvětu

ďábelské pohnutky
touhy po hříchu
zatracené prokletí
zmatené smysly
vím kdo je za tvou tváří
jaký démon touhy se skrývá za tebou
ale prosím přijď s bouří
ať mě zbavíš mého šílenství…
Autor Vlk v rouše, 13.05.2010
Přečteno 264x
Tipy 27
Poslední tipující: Mišpule, Psavec, enigman, Mraveneček, Květka Š., E.deN, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle poskládaná slovíčka.

14.05.2010 12:41:00 | Psavec

prostě nádhera...ta síla pocitů..ještě odeznívá.Jdu číst znova,je to paráda ST!!!

14.05.2010 11:55:00 | xoxoxo

Pěkné..

14.05.2010 09:57:00 | Květka Š.

Bravůrně a dobře si hraješ se slovy. ST!

14.05.2010 08:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí