První "Miluji tě"

První "Miluji tě"

Anotace: Tak takhle nějak to bylo, když sem dva roky bojoval o jednu slečnu a pak sem ji získal... tak mi po měsíci vzahu řekla že mě miluje... je to už rok a pár měsíců a jsem pořád spolu štastní... takhle nějak to bylo když mi řekla první "miluji tě"

Ten pocit mi hrdlo svírá…
Vyplněná v srdci je má „díra“,
Pocit beznaděje pomalu zmírá…

„Tak to řekni!“
Křičím v duchu…
Tvé rty přibližují se k mému uchu…
A? Zase nic…

Touha to slyšet…
Jak to popsat?
Chci tě to slyšet křičet,
Ale zároveň šeptat…

Vteřina utíká jak hodina…
Ta chvilka připadá mi jak věčnost…
Tak mi to pověz…
Pak budeš mít nejen mou vděčnost…

Ale…zaváhání…
Co když to je zcela něco jiného?
Co když si dělám plané naděje!
„Tak pověz..co mi chceš říct ze srdce svého?“
Opět se nic neděje…



Už myslím, že to snad nikdy neuslyším…

V TOM :
„MILUJI TĚ!“
Nezašeptáš, nezakřičíš…
Prostě to řekneš…
Chvíli koukám,
Přes slzy nevidím…
Nevím jestli sem to slyšel nebo ne,
Nevím zda sním nebo bdím…
Vím jen že …
…Že sem nejšťastnější na světě!
Že sem se dočkal…

Objímám tě…
…líbám tě…
…miluji tě…
Nechci nikdy přestat,
Chci v tomhle momentu navždy zůstat…
Tvoje první „Miluji Tě!“
Tvoje první… a k tomu pro mě…
…doufám že poslední!

Děkuji!!
Autor Kamen s.r.o., 15.05.2010
Přečteno 570x
Tipy 13
Poslední tipující: kkatee, Romana Šamanka Ladyloba, betmen71, Kubino 2, labuť, toužím.jít.dál, CULIKATÁ, Házté
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dokonalý!!! Krása!!!

18.05.2010 16:07:00 | kkatee

Miluji tě lásko!!! :-* ¦

18.05.2010 16:07:00 | kkatee

parádní ...

17.05.2010 10:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Tak moji dnešní vílu k vám posílat nemusím...láska ať se vás nikdy nepustí...krásné první "miluji tě" ...

15.05.2010 11:41:00 | toužím.jít.dál

Moc se příběh básničky líbí a moc vám to štěstíčko přeji!Hezká srdíčková od srdíčka.

15.05.2010 11:26:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí