Model krásy

Model krásy

Anotace: Zamilovaná..

Sbírka: Okvětí melancholie

Sláma místo vlasůů
skví výjímečnou
elegancí.

Namísto očí korálky,
tak průzračné,
že se v nich snadno ztrácí.

Motýli místo řas,
tak nekonečně hravých
a babmbulku,co vystřídala nos
půvabných a svůdných paní.

Rty, jež líbá múza po ránu.
Rty,co voní po jaru.
Tvé rty,oči,vlasy,řasy
stály modelem při zrodu krásy.
Autor Dullsinea, 16.05.2010
Přečteno 406x
Tipy 15
Poslední tipující: Labanda, HarryHH, Zorenka Ježková, Elza511, zelená víla, Psavec, Mbonita, Čoki, CULIKATÁ, rezina, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST krása za krásu

24.05.2010 05:30:00 | Labanda

... pokud se takto vidíš ...

**/*- .... budou tě takto vnímat i všichni ostatní ...

18.05.2010 18:19:00 | HarryHH

malovaná myšlenkou, nalévanou láskou..

16.05.2010 23:29:00 | zelená víla

Krásně krásné
ST

16.05.2010 18:41:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí