Proč!!!

Proč!!!

Anotace: hzjg

Proč ,mně to tak bolí,
proč ,mně to tak zranuje,
proč ,jsi se objevil,
proč ,jsi nezůstal tam ,kde jsi byl.
Proč ,vůbec existuje slovíčko proč,
jen kdyby mi mohl někdo,
odpovědět na tolik otázek,
které se mi ted honí hlavou,
proč ,jsi tam vůbec šel,
proč ,jsi mně neposlech,
proč ,jsi se nedíval ,kam jdeš,
proč ,jsi nedával pozor,
proč ,jsi nezůstal tam ,kde jsi byl.
Já jsem na tebe volala
a ty jsi to už nezaslechl,
ty jsi už tam jen tak ležel,
ty jsi už počítal andělíčky,
ty jsi už vůbec nevěděl,
jak se to stalo,bohužel se to stalo.
A já jsem ted sama.
Samotinka s tvým dětátkem.
Autor 89Rosa, 23.12.2005
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí