Titanic 2010

Titanic 2010

Anotace: ...

Stála jsem sama.
Ty vztáhl si ruku svou.
Pevně sevřel si tu mou - studenou.
Společně zůstanem nad hladinou.
Snad ostatní to prominou.
Jenže já nebyla tou dívčinou.
Držel si couru lacinou.
-
Pod hladinou utop se i s vinou.
Autor mexx, 16.05.2010
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Izza, angelicek, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí