Elvíra

Elvíra

Anotace: o mé lásce

Chuť, polibek upírů,
pleť hedvábným rounem,
a negližé na míru,
v úsměvu nestoudném.

Dlouhonohá Elvíra
víčka bílých květin,
se zbraní mušketýra,
moje ze dvou pětin.

Denně pro ni umírám,
úděl Prométheův,
dlouhonohá Elvíra,
malý zázrak v LEU.

Na křídovým papíře,
srdce láskou plesá,
špitám slůvka Elvíře,
lásce za šedesát.
Autor Saummur, 23.12.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní!

12.01.2006 23:19:00 | Hana Trnková

Děkuju za komentář a chválím tvoje dílka, jakože moc krásné jsou !

23.12.2005 22:32:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí