Anděl

Anděl

Anotace: Pro anděla :-) H

Sbírka: Cesta ke štěstí

Koukám se z okna a myslím jen na tebe,
Chtěl bych se smát a mít tě teď u sebe.
Chtěl bych tě políbit, po tváři pohladit,
Chytnout tě za ruku a tvé city nezradit.

Vím, že teď odjíždíš a místo pro mě není,
Avšak stále věřím, že se vrátíš a všechno se změní.
Až se jednou vrátíš tak mě tu zas najdeš,
Já budu čekat a doufat, že za mnou přijdeš.

Chtěl bych teď usnout a chvíli spát,
Na tebe myslet a nechat si zdát.
Bojím se všeho a nejvíc sám sebe,
Že ztropím hloupost a ztratil bych tebe.
Autor Spajdy, 17.05.2010
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Házté, Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Elza511
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ona je anděl :-)

17.05.2010 19:50:00 | Spajdy

st ?

17.05.2010 19:48:00 | Spajdy

krásná pro anděla ST!

17.05.2010 19:20:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí