Má milá má boyfrienda

Má milá má boyfrienda

Anotace: tragikomická kratochvíle... má nejkratší píseň...

Sbírka: Věci neměnné

Není to žádná legenda,
že má milá má svého boyfrienda.
Trvá to dlouho, stovky dní,
kdy mi slibuje, že on je poslední.

Už se to stává denním rohlíkem,
má milá spí s alkoholikem,
a tak jsem sám,
než se rozední.

Ta dívka, co mě dobře zná,
nerespektuje mé ultimátum do března,
Na lednici nechala mi vzkaz,
promiň, ale jdu k němu spát zas.

Už se to stává denním rohlíkem,
má milá spí s alkoholikem,
a tak jsem sám,
s náladou na provaz.

:-/
Autor patrikus, 17.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí