Flashback

Flashback

Anotace: ...snaží se mě to dostat tak se to snažím dostat ze sebe..zmateně, jako vždy. více zpověď než cokoli jiného, jako obvykle.

Sbírka: Pajovi

Mlčení nahradí hromady slov.
-
I tančící myš umí bodnout do slabin
I jedinej spadlej vlas může bejt nevyřčenou otázkou
I poloviční gesto dokáže obejmout

Ne vždy když prší, je mokro
Ne vždy je ve smíchu radost
Ne vždy jsem byla s Tebou sama sebou

ALE

Pořád jsem to jenom já
Pořád ve mně hudbou tepe dech
Pořád jsou tu ty oči..kterým se neubráníš.
-
Slova jsou zbytečnou přítěží.
Autor Petite Francaise, 17.05.2010
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, ilona, jarmil, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí