"Srdce z perníku"

"Srdce z perníku"

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=_MirOQoGxKg&playnext_from=TL&videos=onwBdzrkH5Y&playnext=1

Na křídlech motýlích posílám
vzpomínku.Chybí mi Tvé srdce
darované z perníku...Kde stálo
...Miluji Tě Andílku...

Rozpadlo se mi náhle v dlaních
Rozsypalo se všechno krásné a
to do škvír zapomnění...

Vím,že je to jen snění,když
chybí Ti dotek co byl tak všední..

Slova co plula po víčkách a
každou noc jsme se milovali
při svíčkách...

Proč zapomínám na Tvé krásné
......"Chci Tě"...........
Kde jsi,proč nevidím Tě?

Dnes píšu tyhle řádky rtěnkou
Už nezdobí mé rty ,kdy líbala
jsem se s Tebou...

A tak všechno házím do koše
Srdce,Rtěnku a Tvé rozkoše...

Pálím dopisy, kde víno je mým
přítelem.Už nejsem sama se
svým osudem...

Víš,že holky někdy vážně brečí?
nejsou to jen plané,hloupé řeči!

Tenkrát by jsi řekl:


Slzy Ti nesluší...











"Kači"
Autor Kett, 19.05.2010
Přečteno 491x
Tipy 29
Poslední tipující: enigman, Žqáry, Bíša, Ejí, betmen71, CORONATION, Elza511, labuť, Niky88, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a ta anotace k tomu...!!!

20.05.2010 08:10:00 | sobý hnusec

Slzy Ti nesluší, tak se usměj.

19.05.2010 22:55:00 | Psavec

Já ty slzy utírám veřejně teda. Zase zklamání?? Copak se stalo? Hezká Kačenko. Moc

19.05.2010 22:19:00 | Chico1

máš krásně smutnou básničku
utírám tajně slzičku

19.05.2010 21:44:00 | mida

Holky slzy vyplakat musí
nitro,co žalem dusí
pročistí cestu radosti
pak přijde čas lásky,hojnosti
Kačka se s Culíkem bude smát
přijde i ten,kdo má ji rád:)).

19.05.2010 19:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí