Malá brunetka

Malá brunetka

Anotace: Marťasovi K. za rady do života a podporu :-)

Malá brunetka z šedého bulváru
si sbalila věci a skočila na káru
ve zmačkaných hadrech a bez hřebenu,
který si u mě nechala.

Malá brunetka odešla
a asi by se beze mě obešla.
Okno zapomněla zavřít,
možná se chtěla ještě vrátit.

Kéž bych Tě nikdy nepotkal, nulo,
kéž bych si Tě do kapsy nedal, smůlo.
Ještě jednou se zamrač
a ještě jednou se prosím rozplač...

Ztrácí se,
vadne,
bledne
a chřadne.
A já přemýšlím, jestli to končí,
proč pořád vidím ty její oči?

Tak odcházíš
naprosto bez boje
a Paříž nebude nikdy moje...
Víš, že mi scházíš?

Malá brunetka okno rozmlátí,
už se asi zpátky nikdy nevrátí...
Autor A'tuin, 20.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: J.U. Ray, 4LJFilip, Bíša, rezina, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí