B. M.

B. M.

Anotace: ...

Jen pro Tebe otevřu své nespoutané srdce
a s láskou Ti nabízím své intenzivní city.

A i když mám na rtech úsměv radosti,
i přesto mi po tváři stékají slzy zoufalství.

Tvou maličkost ohromím svou spalující vášní
a s oddaností Ti věnuji svou věrnost.

A i když mám na srdci sněhové závěje,
i přesto mi nad hlavou září duha naděje.

Jen na Tebe trpělivě čekám s otevřenou náručí
a svým osobitým kouzlem si dobudu Tvé srdce.
Autor PIPSQUEAK, 21.05.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Ovádko, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...*:)

26.05.2010 09:37:00 | PIPSQUEAK

dost dobrý

26.05.2010 09:03:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí