Cum cecidero, surgam!

Cum cecidero, surgam!

Anotace: Když upadnu, vstanu!.....

Sen nelze rozeznat skutečností
Zpěv zní tam, kde se zpívat nesmí
Zaplaven štěstím cizí společností
I přes bílý den krásně se sní

Čas plyne pomalu nebo rychle
Nikdo neví
Rutina vyhlíží tak neobvykle
Když se zjeví

Po letech zjevila se pevnina
Za jasného svitu luny
Jak živý kostky domina
Spouštěly se čluny

Studená voda ruší sen skutečností
O pomoc křik lne se nocí místo zpěvu
Beze štěstí přítomných hostí
Noc zkrášlila sen na tu děvu
Autor Breakthru, 23.05.2010
Přečteno 1548x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné..

23.05.2010 12:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí